Lisää asiakkaita
verkosta ei ole myytti

Asiantuntija, tee verkkosivuistasi
liiketoimintasi keskipiste.

Asiakasta silmälläpitäen luodut myynnilliset verkkosivut
tuottavat sinulle arvokasta asiakasvirtaa kellon ympäri Wordpress sivut

Kerää lämpimiä liidejä ja
testaa mikä myy ja mikä ei

Myynnillisesti toimivat verkkosivut ovat asiantuntijalle elinehto, sillä oikein rakennetut sivut luovat uskottavuutta ja luottamusta asiantuntijan ja asiakkaan välille. Hyvät verkkosivut tekevät myös asiantuntijan puolesta kauppaa, sillä ne vakuuttavat asiakkaasi ottamaan sinuun yhteyttä ja ostamaan palveluitasi ilman läsnäoloasi.

KUN OSTAT PALVELUN MINULTA, SAAT:

Wordpress websivut jotka tuottavat sinulle liidejä Myynnillisen verkkosivun, joka automatisoi asiakashankinnan. Sivut rakennetaan responsiivisiksi, jolloin ne näkyvät kaikilla laitteilla. Kommunikoit asiakkaillesi automaattisesti Opit asiakassuhteiden ylläpidon sähköpostimarkkinoinnin keinoja hyväksikäyttäen. Mitattavaa tietoa, jonka pohjalta voit tehdä päätökset ilman mutua. Myynnillinen verkkosivu nimittäin kertoo, missä kanavissa sinun kannattaa näkyä ja miten. Täyden tuen, jonka avulla varmistetaan se, että opit itse päivittämään sivustosi. Tuki varmistaa myös sen, että tiedät järjestyksessä asioita kannattaa tehdä ja miten analytiikkaa kannattaa analysoida.

 

Tämä palvelu sopii sinulle jos

Haluat skaalata myynnin hyödyntämällä digitalisaation tuomia teknologioita. Käytännössä tämä tarkoittaa joko uuden sivustokokonaisuuden luomista tai vanhan sivuston päivittämistä uuteen. Arvostat aikaasi ja haluat, että asiantutija tekee asiat puolestasi valmiiksi. Arvostat aikaasi ja haluat, että asiantutija tekee asiat puolestasi valmiiksi. Olet valmiina käärimään hihasi ja ryhtymään töihin. Muista, asiakkaasi odottavat sinua verkossa. ”Lauri has incredible insight to Lean Startup-methodologies and he has right mindset for entrepreneurship in general. He is extremely easy to work with and there is no need for any bullshit while working with Lauri. I have been using Lauri’s services for improving my impact in customer-work. Good design and visuals can really take your stuff to next level. If you are an expert and looking for someone to help you upgrade your materials and marketing, then Lauri is your man.” Timo Hyväri CEO, Entrepreneur, Coach, Guru
at Valmentaja-Akatemia Myynnillinen verkkosivusto palveluna takaa sinulle: etenemme  seuraavasti: 1. Webhotelli Jos sinulla ei ole vielä paikkaa, mihin voit nettisivusi laittaa (webbihotellia ja -osoitetta), minä hoidan sen puolestasi. 2. Tavoitteet Luomme sinulle yhdessä verkkosivun myynnilliset ja markkinoinnilliset tavoitteet. Haastattelen sinua puhelimitse ja suunnittelemme yhdessä sivusi rakenteen.

→ Lataa itsellesi mallipohja. 3. Aikataulu Sovimme yhteisen aikataulun. Useimmissa tapauksissa toimitusaika on alle 6 viikkoa. 4. Suunnitelma Sinulla on varmasti pitkä lista ideoita ja toiminallisuuksia, jotka haluat sivustollesi. Suunnitelman avulla määritetään, missä vaiheessa mikäkin sovellus otetaan käyttöön, jotta sivusto toimii optimaalisesti läpi käyttöönoton. 5. Priorisointi On järkevämpää keskittyä siihen, mitä sinun asiakkaasi haluavat sinulta kuulla. Siksi laitamme tärkeysjärjestykseen ne sisällöt ja toiminnot, joita verkkosivusi ehdottomasti tarvitsee tehdäkseen kauppaa. 6. Sisältö Pienet sivustokorjaukset voimme hoitaa yhdessä, mutta mikäli tarvitset verkkosivuston tekstien tuottamiseen apua tai ideoita, minulta löytyy copywriter, jonka apua voit käyttää lisämaksusta. 7. Vedokset Teen suunnitelmien pohjalta verkkosivuistasi vedoksen myyvistä verkkosivuista. Kun kokonaisuus on hyväksytty,  rakennan sinulle julkaisuvalmiin sivuston. 8. Koulutus Annan sinulle ilmaisen koulutuksen verkkosivujen käyttöönottoon. Tämän avulla pystyt itse päivittämään niitä. Koulutus kattaa myös sisältökokeilut ja niiden mittaamisen mahdollisimman parhaan tuloksen saamiseksi. HUOM! Koulutuksen arvo on normaalisti  450 euroa. Tekniset specsit Teknisiä ominaisuuksia Teen sivustoni aina WordPress pohjalle. Se on yleisin ja mielestäni kaikista parhain. Jos välttämättä haluat sivustosi jollekin muulle alustalle, siinä en voi olla apunasi. Sivujen päivitys Sivusto toteutetaan Sivustonrakentajalle (Divi Builder), jonka ansioista voit helposti lisätä tai poistaa eri elementtejä ilman, että sinun tarvitsee koskea koodiin. Sähköpostimarkkinointi Sivut kytketään käyttämääsi sähköpostimarkkinointi ohjelmistoon. Jos sinulla ei vielä ole sellaista niin otamme sellaisen käyttöön. Hakukoneoptimointi Hakukoneoptimoinnilla saadaan kotisivut mahdollisimman korkealle internetin hakukoneiden hakutuloksissa. Voit tilata hakukoneoptimoinnin myös valmiille sivuillesi. Responsiivisuus Sivusi ovat täysin responsiiviset, eli ne mukautuvat käytettävään laitteeseen ja ne näkyvät kaikilla laitteilla. Kävijäseuranta Saat tarkkaa tietoa nettisivuillasi vierailleista käyttäjistä. Tuki ja sparraus Et jää yksin sivustosi kanssa, vaan saat tukea ja valmennusta miten sivustoja ylläpidetään tehdään. Puolen vuoden tekninen tuki ja päivitykset Pidän sivustosi lisäosat, teeman ja WordPressin päivitettynä puolestasi. 6kk sivuston valmistumisesta. Autan kaikkien päivityksien kanssa.

Jos sinulla ei ole vielä palvelintilaa, tilaan sen sinulle hostingpalvelu.fi-osoitteesta.
Tämä on kokemukseni mukaan paras. Jos haluat, että päivitys ja tietoturva hoidetaan
automaattisesti hostingin toimesta silloin hankin palvelutilan wp-palvelut.fi– osoitteesta.

Hinnoittelu

Kaikki ilmoittamani hinnat ovat urakkahintoja.
Palveluun ei sisälly piilokuluja tai jatkuvia kk maksuja.Kaikkiin hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero 24%

WordPress verkkosivut

Hinta on urakkahinta ja se sisältää:

Responsiiviset verkkosivut &

sivujen-ulkoasun suunnittelun ja

toteuttamisen 

Hakukoneoptimointi

Sähköpostimarkkinointi kytkentä

Tietoturva & Varmuuskopiot

6kk tekninen tuki

1550 €

Visuaalinen ilme

Hinta on urakkahinta ja se sisältää:
Yritysilme ja logo, lisäksi yrityksen / Brändin värimaailman (Värikoodien) sekäTypografian (Kirjaimisto) määritys sekä Graafisen ohjeen tekeminen.

Kaikki muut saman ohjeistuksen alaiset työt ovat: 95 eur / kpl Esim:
– Lomakepohja
– Kirjekuoret
– Esityspohjat (power point)
– T-paidat, webbi bannerit
– Esitteen 1 sivu

1046 

Tyytyväisyystakuu Muokkaan aineistoa niin kauan, että olet tyytyväinen. Jos et silti ole tyytyväinen, en laskuta mitään.

Palveluun ei sisälly piilokuluja tai jatkuvia kk maksuja. 150% Konsultointi

Kun haluat rakentaa itsellesi myyvät nettisivut, ota yhteyttä
minuun heti ja voimme vaihtaa ajatuksia asiasta ilmaiseksi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään

Osamaksut

Voit myös maksaa
palvelun osissa.
Maksuerät sovitaan
tapauskohtaisesti.

Hintoihin ei kuulu

Palvelintilan vuokraa eli Webhotellia, jossa on oma vuosimaksunsa tai domainia (webhotelli noin 120 eur / vuosi. Domain 10-20 eur / vuosi)

Mahdolliset matkakulut Helsingin ulkopuolelle

Kolmansien osapuolien maksulliset palvelut (Kuvapankista ostetut kuvat, mahdolliset lisäosat WordPressiin

mitä joudun hankkimaan. Ilmoitan kuluista aina etukäteen jos sellaisia on)

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero 24%

YHTEYS

Oletko valmis tekemään enemmän kauppaa – ota yhteyttä

Kun haluat rakentaa myyvät nettisivut, ota yhteyttä. Opastan sinut oikeaan suuntaan,
ja muista, että yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Soita: 040 1622 733 Asiakkaitani

Nämä yritykset
luottavat minuun

”Loistava
web-
designeri” Juha Kauppinen CTO at
CSE Entertainment Ltd. ”Lauri is an
intelligent and
enthusiastic web 2.0 developer.” Heikki Toivanen CEO at Tiimiakatemia Global (Partus Ltd)
”Lauri is a very energetic person with a great passion with what he’s doing!” Matti Hirvanen Coach & Consultant
at Humap ”Lauri is amazingly good at including e.a. a companys mission
and values in a visual design. Marvellous ideas and execution!’ Jenni Anttonen Entrepreneur at
Jenni Anttonen Tmi

Stay tuned.

facebookinstagramtwitterrss